مدیرعامل سازمان آتش نشانی عنوان كرد

وجود ۳۵۰۰ ساختمان پرخطر از نظر آتش سوزی در تهران

وجود ۳۵۰۰ ساختمان پرخطر از نظر آتش سوزی در تهران

بکسیها: مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از وجود بین 3500 تا 3600 ساختمان پرخطر از نظر آتش سوزی در شهر تهران آگاهی داد.


به گزارش بکسیها به نقل از ایسنا، مهدی داوری در نشست هم اندیشی روز ایمنی در مقابل زلزله که ظهر امروز در بوستان ولایت برگزار شد، اظهار داشت: ما به اندازه کافی از حوادث مختلف درس آموخته ایم و دیگر نباید از حادثه ها درس بگیریم. بلکه باید اقدامات عملی انجام دهیم. ما بعنوان یک نیروی عملیاتی در آتش نشانی این مساله را لغو کردیم که همیشه میزان مخاطرات و توان پاسخگویی ما نسبت عکس دارد و بهترین تکنولوژی ها و زیرساخت ها نیز گاهی نمی تواند اثربخشی داشته باشد. بعنوان مثال در همین بازار گل، آتش نشانی مشکلی در رسیدن و انجام عملیات نداشت، حادثه هم چندان طول نکشید اما آن جان های عزیز در یک لحظه بر اثر آن حادثه از دست رفت. مواردی از این دست زیاد است که نشان میدهد ما باید در زمینه پیشگیری فعالیت بیشتری داشته باشیم.
وی با اشاره به تعداد برج های شهر تهران اظهار داشت: حدود ۲۰۰۰ برج در شهر تهران داریم یا اگر بخواهیم با فرمولی دیگر و بر حسب ثبت طبقات محاسبه نماییم ما حدود ۱۰۰۰ برج در تهران داریم که اگر اقدامات پیشگیرانه آتش نشانی نبود ما روزانه شاهد آتش سوزی های سختی در این برج ها بودیم. هم اکنون بین ۳۵۰۰ تا ۳۶۰۰ ساختمان پرخطر از نظر آتش سوزی در تهران وجود دارد.
داوری افزود: اما ما نیاز به حمایت های قانونی داریم. قانون باید جامع تر به این مسئله بپردازد. هم اکنون ما فقط از بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها صحبت می نماییم. قانونی که ۶۵ سال پیش برای تهران آن موقع و با شرایط و امکانات آن زمان نوشته شد. امروز شکل و اندازه فعالیت تهران تغییر کرده اما این قانون هنوز تغییر نکرده است. ما سال هاست که فریاد می زنیم قانون را درست کنید، قانون باید جامعیت داشته باشد و تکلیف آحاد مردم را مشخص نماید.
وی با اعلان اینکه آموزش صرف تنها کمتر از ۱۰ درصد در زمینه بحران اثر دارد، اظهار داشت: این آموزش زمانی مناسب می باشد که الزامات دیگر نیز به کمک آن بیاید. سازنده یک ساختمان باید احساس مسئولیت بکند و علاوه بر آن خود مردم و ساکنان نیز باید احساس مسئولیت داشته باشند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران درباره احساس مسئولیت ساکنان یک ساختمان اظهار نمود: ببینید شاخصهای ایمنی بسیار لطمه پذیر است و ممکنست یک ساختمان ایمن در عرض ۲۴ ساعت به ساختمانی ناایمن تبدیل گردد. در بعضی از کشورها کار نکردن سیستم های اطفای حریق جریمه دارد و بنا بر این است که ما می گوییم قانون باید جامعیت لازم را داشته باشد و اگر این اتفاق رخ ندهد ما نمی توانیم انتظار بالایی برای مقابله با حوادث و رسیدن به شرایط مطلوب داشته باشیم.
وی با تاکید بر این که سازمان های عملیاتی توأمان با اجرا باید در زمینه تفکر و دانش نیز به روز باشند، اظهار داشت: دستگاه های بالادستی نیز باید تصمیم بگیرند و تکلیف ما و خودشان را با موضوع بحران و ایمنی مشخص کنند.
داوری اشاره کرد: نمی گردد وقتی جایی آتش گرفت بگویند هلیکوپتر شما کو؟ اگر فقط در یک جای دنیا هلیکوپتری توانست آتش را خاموش کند آن وقت ما هم هلیکوپتر می خریم اما واقعیت این است که ما نگاهی واقع بینانه به مسائل نداریم.



1400/10/06
10:30:06
0.0 / 5
897
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران بکسیها در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
بکسیها - اخبار اجتماعی
baxiha.ir - مالکیت معنوی سایت بکسیها متعلق به مالکین آن می باشد