انتقاد عضو شورای شهر تهران از بی توجهی كاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری به موضوعات شهری

انتقاد عضو شورای شهر تهران از بی توجهی كاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری به موضوعات شهری

بکسیها: رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران از بی توجهی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری به موضوعات شهری انتقادکرد.


به گزارش بکسیها به نقل از ایسنا، محمد سالاری، در همایش انتخاباتی اصلاح طلبان برای انتخابات شورای شهر ششم که پنجشنبه شب با حضور علیرضا محجوب، محسن هاشمی و برخی از اعضای فعلی و نامزدهای انتخاباتی شورای شهر در فضای باز باشگاه ورزشی دارایی در تهرانپارس برگزار شد، اظهار داشت: انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با انتخابات ریاست جمهوری درحال برگزاری است و این انتخابات کاملا تحت تاثیر انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفته است. بسیار جای تاسف دارد که هیچ یک از کاندیداهای انتخابات دیدگاه خودشان را درباره جایگاه مدیریت شهری و شوراها و حکومت های محلی مطرح نمی کند.
نامزد ششمین دوره از انتخابات شورای شهر تهران افزود: امروز رسانه ملی ما هم در بین سوالات مختلفی که طراحی نموده، هیچ سوالی از کاندیداهای انتخابات مطرح نمی کند که اگر رئیس جمهور شدید برنامه تان برای اداره امور شهرهای کشور چیست؟ امروز بیش از۷۶ درصد جمعیت کشور در شهرها و بخش عمده ای از این جمعیت در کلانشهرهایی ماننده تهران هستند. ۷۰ سال پیش ۲۷ درصد جمعیت کشور در شهرها بودند و طبق پیش بینی ها تا دو سه دهه آینده ۸۵ درصد جمعیت در شهرها خواهند بود. پس لازم است که برای اداره شهرها برنامه جدی وجود داشته باشد.
سالاری با اعلان اینکه امروز اداره شهرهای کشور یکی از مهم ترین مساله ها و ابر مساله های دنیای معاصر است، اظهار داشت: معتقدم که دیگر حتی مدیریت یکپارچه شهری هم نمی تواند به داد اداره امور شهرهای کشور برسد. ما باید در این مقطع تاریخی شاهد شکل گیری حکمرانی دو سطحی درجمهوری اسلامی یعنی حکمرانی ملی و محلی باشیم. حکمرانی محلی یعنی شوراهای شهر بشوند پارلمان شهر و و شورایاری ها به پارلمان محلی تبدیل شوند. شهرداری ها هم بشوند دولت های محلی و مجموعه ماموریت ها و تمام خدمات شهر به حکومت های محلی سپرده شود و دولت ملی و مرکزی بتواند به مسائل مهم و کلان و برنامه ریزی ها برسد.
این عضو شورای شهر تهران افزود: جای تاسف دارد باوجود آنکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همه دولت ها شعار چابک سازی دولت ها را دادند. اما پس از ۴۲ سال نه فقط اختیاراتی که قرار بود به شوراهای شهر و روستا واگذار شود داده نشد، بلکه هچنان دولت ها در امتداد تمرکزگرایی حرکت می کنند. جای تاسف دارد که کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در این مورد صحبت نمی کنند.
سالاری اشاره کرد: تا حکومت های محلی شکل نگیرد. اساسا مشکلات کشور ما حل نخواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اعلان اینکه ما در شورای شهر پنجم تهران مجموعه ای از رویکردهایی را اتخاذ کردیم که هرکدام می تواند دستاورد و کارنامه ای برای یک دوره مدیریت شهری باشد، اظهار داشت: متاسفانه انگاره ای در نظام اداره شهرها به وجود آمده بود که مشابه همان اقتصاد نفتی و خام فروشی نفت می باشد. بر این اساس شهر و محدوده طرح تفصیلی شهر به چشم یک کالا دیده می شود و مدیران بر این باورند که برای اداره امور شهرها باید فضاهای شهری، فضاهای سبز، باغات و حتی میراث تاریخی به فروش برود. ما در این دوره از مدیریت شهری با این مساله مقابله کردیم.
این عضو شورای شهر تهران تهران افزود: ما در فضایی اداره شهر را بر عهده گرفتیم که شرایط سختی بر کشور ما تحمیل شده بود و دارایی های ملی و زمینی این شهر بعنوان پایتخت را در بزرگراه ها از دست داده یا به اشخاص حقیقی و حقوقی واگذار کرده بودند.




منبع:

1400/03/21
20:04:21
0.0 / 5
704
تگهای خبر: خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران بکسیها در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
بکسیها - اخبار اجتماعی
baxiha.ir - مالکیت معنوی سایت بکسیها متعلق به مالکین آن می باشد