شناسایی منابع آلاینده خاك در مناطق ۲۲ گانه تهران
بکسیها: رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به اینکه بدون داشتن خاک سالم، حیات و زندگی روی زمین امکان پذیر نخواهد بود، اظهار داشت: ۹۵ درصد غذای انسان از زمین حاصل می شود ازاین رو برنامه ریزی برای برخورداری از خاکی سالم و تولید کننده لازمه بقای انسان است.
به گزارش بکسیها به نقل از ایسنا، غلامرضا پدیدار با اشاره به روز جهانی خاک مصادف با ۱۵ آذرماه(۵ دسامبر) و با یادآوری اینکه خاک یکی از منابع مهم و پرارزش طبیعت است و یک پالاینده طبیعت به حساب می آید، اظهار داشت: خاک علاوه بر آنکه تأمین کننده مواد غذایی است، خاصیت تصفیه کنندگی دارد که حاصل خواص فیزیکی (عمل نفوذ آب از منافذ)، شیمیایی( جذب سطحی و تبخیر) و خواص زیستی( تجزیه و فساد مواد آلی ) آن است.
وی تصریح کرد: ورود انواع مواد و آلاینده های حاصل از فعالیتهای انسانی و صنعتی به درون خاک همچون مشتقات نفتی، فلزات سنگین و مواد آلی سبب تغییر کیفیت آن شده است و همین مساله سبب خارج شدن خاک از حالت طبیعی خود و در نتیجه آلودگی آن می شود.
رئیس اداره پایش، مدیریت منابع و شاخصهای محیط زیست افزود: بنابراین به منظور حفاظت از خاک در شهر تهران، اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار مبادرت به شناسایی و پایش منابع آلاینده خاک و تهیه اطلس آلودگی مناطق ۲۲ گانه کرده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، پدیدار در پابان اظهار نمود: در این راستا تعداد ۶۱۳ نقطه آلاینده خاک در سطح مناطق ۲۲ گانه شناسایی شد و ۳۳۸ نقطه هم از نظر آلودگی عناصر سنگین و شاخصهای فیزیکی و شیمیایی خاک مورد اندازه گیری قرار گرفت.
منبع: بكسیها
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران بکسیها در مورد این مطلب