پیگیری یك مطالبه مردمی؛
واكنش رئیسی به عدم پرداخت خسارات سیل
به دنبال طرح موضوع عدم پرداخت خسارات سیل لرستان در جلسات مختلف، آیت الله رئیسی به این امر واکنش نشان داد و رئیس سازمان بازرسی را مأمور پیگیری این مساله کرد.
خبرگزاری مهر - گروه استان ها: بعد از وقوع سیلاب های سال ۹۸ در استان لرستان که خسارات جدی به زیرساخت های این استان وارد کرد، جبران خسارات و بازسازی ها یکی از مطالبات مردمی بود که از طرف نماینده ولی فقیه در لرستان و رسانه ها همچون خبرگزاری مهر بارها به آن پرداخته شد.
عصر امروز سه شنبه آیت الله رئیسی در جریان جلسه شورای اداری لرستان در قسمتی از سخنان خود به موضوع خسارت های سیل ۹۸ لرستان اشاره نمود و خطاب به استاندار لرستان اضافه کرد: گفتند تا حالا خسارت ها پرداخت نشده است، اگر پرداخت نشده پیگیری شود، اگر لازم است سازمان بازرسی دنبال کند، اگر نه خود شما هم واقفید به اینکه پرداخت نشده پیگیری کنید.
وی با اعلان اینکه این طور نباشد که خسارت های سیل با گذشت این همه زمان پرداخت نشده باشد، اشاره کرد: با مردم صحبت شود و اعلام گردد اگر الان نمی گردد سه ماه دیگر پرداخت می شود، مردم با اطلاع باشند و بدانند با این دلیلهای پرداخت نشده است.
رئیس قوه قضائیه با تاکید بر اینکه ما مسئولین باید با مردم حرف بزنیم، مردم را در جریان بگذاریم، مردم ما مردم خوب و صبور و متدینی هستند، اگر با آنها شفاف و رک صحبت شود و مسائل گفته شود درک می کنند، اشاره کرد: این حق مردم است که با آنها صحبت شود و نکات در میان گذاشته شود، مسائل و مشکلاتی اگر هست با مردم در میان گذاشته شود.
آیت الله رئیسی در ادامه سخنان خود حجت الاسلام درویشیان رئیس سازمان بازرسی کشور را مسئول بررسی موضوع خسارات سیل لرستان کرد و اظهار داشت: حجت الاسلام درویشیان این مسئله را در دستور بگذارند و بررسی شود، اگر خسارت مردم پرداخت نشده حتما دنبال شود و بوسیله شما هم اعلام گردد.
به دنبال اظهارات آیت الله رئیسی سید موسوی خادمی استاندار لرستان در سخنانی اظهار داشت: خسارات اشخاص در جریان سیل پرداخت شده اما قسمتی از خسارات وارد شده به زیرساخت ها جبران نشده است.
پیش از این نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به وقوع دو بار سیلاب در لرستان و خسارت های فراوان به استان اظهار داشته بود: با تمام کوشش های صورت گرفته چهار هزار میلیارد تومان از این خسارت ها جبران شده اما بیش از شش تا هفت هزار میلیارد تومان از این خسارت ها هنوز جبران نشده است.
حجت الاسلام شاهرخی عنوان کرد: اگر در چند سال این خسارت ها جبران شود تازه ما به اسفند ۹۷ و فروردین ۹۸ و زمان وقوع سیلاب بر می گردیم.
بنابراین گزارش، بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در جریان سیلاب به راه های استان خسارت وارد شد، بطوریکه ۹۰۸ کیلومتر از راه های بین شهری و روستایی و راه ۸۷۰ روستا در زمان سیلاب قطع ارتباط شد.
همچنین در جریان سیلاب هزار و ۱۴ دستگاه ابنیه فنی استان تخریب شد، ۴۲۳ مدرسه لطمه دیدند که از این تعداد ۱۱۳ مورد باید از ابتدا راه اندازی می شدند.
در جریان وقوع سیلاب آب آشامیدنی ۱۱ شهر و ۷۹۶ روستای استان قطع شد و بیش از ۳۰ هزار کشاورز لطمه دیدند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران بکسیها در مورد این مطلب